Voordelig een Bedrijfswagen leasen

auto leasenAfgelopen maand heb ik een 2 de bedrijf opgestart. Het gaat om een cateringsbedrijf, maar daar komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken. Voor de catering heb je namelijk een goede bus nodig en daar wist ik wel een adresje voor. Op www.finalease.nl hebben ze een gigantisch assortiment met allerlei soorten bussen, auto’s en koelwagens. Wat betreft de kosten zijn ze ook nog eens super voordelig en als je het vergelijkt met soortgelijke bedrijven al helemaal. Een Bedrijfswagen leasen is niet zo moeilijk. Ik heb toen contact met ze opgenomen en gevraagd of ik een afspraak kon maken. Dat was geen enkel probleem.

De afspraakbus leasen

Toen ik daar aankwam zag alles er netjes verzorgd uit. Je word netjes ontvangen en krijgt een lekkere kop koffie. Ik had aangegeven dat ik een Bedrijfswagen wilde leasen. Ze hebben toen aandachtig geluisterd naar mijn wensen en vervolgens kreeg ik een aantal opties. De bestelbussen zagen er uitstekend uit. Goed onderhouden en weinig kilometers op de teller. Het fijne was ook dat je de optie had om alvast een aanbetaling te doen, zodat je maandelijkse kosten beduidend lager zijn. Met dank aan dit bedrijf zijn mijn maandelijkse kosten laag en kan ik direct aan de slag met de catering.

transportbannerInmiddels rij ik al een paar weken met onze nieuwe bedrijfswagen en ben ik zeer te spreken over het voertuig en over Finalease. Om een voertuig te leasen kan je telefonisch contact met ze opnemen en via de mail.