Financial lease of private lease? De mogelijkheden voor u!

financial-lease-twenteIedereen rijdt graag in een mooie auto, maar lang niet iedereen heeft het geld liggen voor een dergelijk grote investering. Door middel van leasen kunt u daar wat aan doen. Afhankelijk van uw situatie en wensen kiest u een leaseformaat wat bij u past en waar u wat aan heeft. Maar welke leasevorm is nu geschikt voor u?

Financial lease is een vorm van leasen waarbij u voor een klein bedrag per maand al een mooie auto kunt rijden. U bepaalt zelf de looptijd en het maandbedrag en heeft op deze manier de kosten in eigen hand. Door een aanbetaling of grotere slottermijn kunt u bovendien de maandlasten nog naar beneden bijstellen.megane

Financial lease is echter alleen beschikbaar is voor ondernemers. Voor particulieren bestaat er private lease. Ook bij private lease heeft u te maken met een vast bedrag per maand, waardoor u onbezorgd kunt rondrijden. Bij het maandbedrag zitten alle kosten voor onderhoud, wegenbelasting, pechhulp en vele ander kostenposten inbegrepen. U hoeft dus zelf niets meer te regelen.

Naast de doelgroep verschillen financial lease en private lease op nog een aantal gebieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aftrekposten voor ondernemers en de flexibele maandlasten voor particulieren. Bent u ondernemer en geïnteresseerd in financial lease? Laat u dan nog eens uitgebreid voorlichten door de experts van Financial Lease Twente. Zij zijn gespecialiseerd in transparant leasen voor heel ondernemend Nederland.