Bmw x5 leasen doe ik via dit betrouwbare bedrijf

Bmw x5

Sinds een aantal maanden ben ik in het bezit van een prachtige Bmw x5. Ik ben er echt heel erg blij mee. Het is al tijden mijn droomauto en ik kan niet geloven dat ik hem nu eindelijk heb. Ik heb de auto gekocht als bedrijfsauto omdat ik vaak langs moet gaan bij klanten. Persoonlijk vind ik het belangrijk om in een mooie wagen aan te komen rijden. Een eerste indruk is erg belangrijk en als jij in een mooie auto aankomt, maak jij gelijk een goede indruk. De auto heb ik via financial lease aangeschaft.

Lease

kies ook voor een Bmw x5

Het aanschaffen van een Bmw x5 via financial lease heeft voor mij vele voordelen. Aangezien ik hem nodig heb voor mijn bedrijf kan ik gelijk de btw terug vragen. Daarnaast kan ik nu een hele nieuwe auto krijgen. Als ik het totaal bedrag in een keer had moeten betalen, had het nog heel erg lang geduurd voordat ik hem had kunnen halen. Terwijl ik nu mijn bedrijfsauto dagelijks nodig heb. Eerst heb ik ook naar de optie gekeken om te huren alleen daar betaal jij voor een auto, maar is hij niet van jou. Op die manier gooi jij eigenlijk alleen maar geld weg.

Lease

Is financial lease iets voor jou?

Met financial lease investeer jij in een auto en is hij na de aflos periode ook daadwerkelijk van jou. Dat vind ik het grote voordeel aan deze deal. Doordat de auto van jou is, hoef jij ook geen zorgen te maken over de aantal kilometers die jij erin rijdt. Bij een huurauto zit er vaak een limiet op en als jij daarover heen gaat moet jij veel bijbetalen. Het fijnste aan deze regeling vind ik dat ik boetevrij meer kan aflossen als ik opeens een financiële meevaller heb.