Raamfolie auto plakken

raamfolie auto

Laat raamfolie auto beplakken door een vakkundig bedrijf. Mits je ervan uit kan gaan dat jij deze klus goed zelf kan uitvoeren. Want dat dacht ik zelf in eerste instantie ook. Helaas is dat heel anders uitgepakt en uiteindelijk de folie in de prullenbak terecht gekomen. Vol goede moed was ik op een dag naar de winkel gegaan om een rol folie te kopen. Regelmatig zag ik auto’s voorbij rijden met de achterramen donker gemaakt. Dat wilde ik ook wel. Niet zozeer omdat het mooi staat, maar meer om de zon geen kans te geven. Nadat ik het raamgoed had schoongemaakt, zoals het op de verpakking stond ben ik aan de slag gegaan. In het begin was ik nog vrolijk, maar na de zoveelste mislukking had ik er genoeg van. Prullenbak open en weg ermee. raamfolie auto

Eindelijk mooi raamfolie op auto

Helaas was mijn poging om zelf folie op de auto te plakken mislukt en daarom ben ik op het internet gaan kijken. Al snel kwam ik op de site van Luna Glass Tinting terecht. Hier zag ik de mogelijkheid om mijn ramen te laten bewerken. Meteen heb ik hier een afspraak gemaakt en hebben zij mijn wagen voorzien van getinte ramen. Het ziet er bijzonder mooi uit, was ik maar eerder naar dit bedrijf gegaan.

Niet alleen voor auto’s kan je hier terecht, het is namelijk ook mogelijk om de ramen van jouw huis of zelfs een bedrijf te laten beplakken. Bekijk de mogelijkheden op deze website of vraag meteen een offerte aan. raamfolie auto