Op zoek naar een nokkenaskettingspanner

nokkenaskettingspanner

Al jaren ben ik een fan van motor rijden en daarvoor moest ik op zoek naar een nokkenaskettingspanner. Ik heb mij laten vertellen dat dit  de krukas met de nokkenas verbindt en zorgt ervoor dat deze beiden goed afgesteld zijn. Het lijkt nu net dat ik hier heel veel verstand van heb, maar dat is maar schijn. Een goede vriend van mij heeft hier gelukkig wel verstand van en heeft mij aangeboden om mijn motor van top tot teen te controleren. Waar nodig is zal hij spullen vervangen. Wat was ik blij met zo een handige vriend, want zelf weet ik de tankdop te vinden en meer niet. nokkenaskettingspanner

Lekker weer de weg op

Mijn motor had een tijd stil gestaan en daarom leek het mij verstandig om alles even na te lopen, voordat ik weer de weg op ging. Een goede vriend had mij aangeboden om mij hiermee te helpen. Tijdens zijn controle beurt zag hij al dat de nokkenaskettingspanner vervangen moest worden. Een voordeel is dat je bij Manu’s Motorparts vrijwel alle onderdelen online kan kopen. Hier hebben zij werkelijk waar een zeer groot assortiment van onderdelen van verschillende merken, zoals:

  1. Honda
  2. Kawasaki
  3. Suzuki
  4. Yamaha

Inmiddels kan ik met mijn scheurijzer weer de weg op en daar ben ik enorm blij mee.