Helm van topklasse

Roof Boxer V8

Wanneer je op zoek bent naar een helm voor je motor dan is de Roof Boxer V8 een helm waar je niet meer omheen kunt. De helm is erg populair geworden onder de motorrijders, met een buitenschaal van glasvezel en een kinstuk wat naar achteren geklapt kan worden. Voordeel is ook dat je de helm als twee soorten kunt gebruiken, als integraalhelm en als jethelm. Opvallend is de goede ventilatie die de helm biedt, hierdoor kun je altijd veilig de weg op.

Roof Boxer V8

Perfecte ventilatie

De ventilatie van een helm is vaak een kritiek punt, of je krijgt het te warm als je de helm op hebt of het vizier beslaat tijdens het rijden. Met de Roof Boxer V8 is hier extra aandacht aan besteed, op de kinbak zitten twee extra luchtgaten voor extra ventilatie en de warmte kwijt te raken. De helm is ook door brildragers te gebruiken omdat deze daarop is voorbereid, wassen van de voering is geen enkel probleem. Een systeem inbouwen om bijvoorbeeld muziek te luisteren kan eenvoudig door de aanwezige uitsparingen.

Roof Boxer V8

Voordelen van deze tophelm

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen waardoor deze helm zo populair is geworden. Het vizier van de Roof Boxer V8 staat dicht op de buitenschaal en vang relatief weinig wind. Tevens is het vizier uitgevoerd in een anti kras uitvoering, hinderlijke krassen ontstaan daardoor bijna niet op je vizier. Zeer goede ventilatie van de helm zorgt ervoor dat het vizier niet beslaat, en nog belangrijker voor de veiligheid dat je het niet te warm krijgt waardoor je concentratie verliest tijdens het rijden.