Elektrische chopper huren voor een onbezorgd uitje

elektrische chopper

Huur een elektrische chopper voor een onbezorgd uitje met je bedrijf, met vrienden of met de familie! Steeds vaker wordt gekozen voor de vervoermiddel, door de diverse voordelen die het gebruikers biedt. Zo is de elektrische chopper milieuvriendelijker dan de brommer, doordat er geen schadelijke brandstof gebruikt wordt. Daarbij is een ritje door de omgeving comfortabeler met een elektrische chopper, dan op een mountainbike of stadsfiets. Bijkomend voordeel van dit comfort is het feit dat ook ouderen of mensen die slecht ter been zijn mee kunnen tijdens de rit.  

Rijbewijs nodig voor een elektrische chopper 

elektrische chopper

Voor het huren en gebruik van een elektrische chopper moet men in het bezit zijn van een brommercertificaat of rijbewijs. Daarbij moeten gebruikers 16 jaar of ouder zijn. Doordat de e-chopper geen zitje heeft aan de achterzijde, is het niet mogelijk om kinderen of mensen zonder rijbewijs mee te nemen. Houd hier rekening mee bij het boeken van dit uitje. Er zijn verspreid door Nederland verschillende aanbieders van deze elektrische choppers.  

Route met de elektrische chopper rijden 

elektrische chopper

Het is verstandig om voor het huren van de elektrische chopper uit te zoeken welke route je gaat rijden. Verhuurders raden aan om een route te kiezen van maximaal 50 kilometer. De elektrische chopper heeft een snelheid van circa 25 kilometer per uur. Met een aantal pauzes tussendoor ben je bij een tocht van 50 kilometer op deze manier een aantal uur onderweg. Kijk ook eens op de website van de verhuurder. Soms vind je hier interessante routes die vaak op de e-choppers verreden worden.