Stoer en toch milieuvriendelijk

e bezorgscooter

De meeste elektrische scooters hadden voorheen niet echt een stoere uitstraling, maar een e bezorgscooter city is een stoere en milieuvriendelijke scooter. De bezorgbox aan de achterkant op de scooter, kun je laten maken zoals je wenst. Heb je bepaalde kleuren of wil je het logo van het bedrijf erop hebben, geen probleem het is allemaal mogelijk. De elektrische scooter is uitgerust met brede banden, om op verharde en onverharde wegen comfortabel te kunnen rijden. Heerlijk geruisloos zodat je geen last hebt van herrie onderweg van je eigen scooter.

Maak de scooter herkenbaar

Het is natuurlijk de wens van elk bedrijf om een e bezorgscooter te hebben die iedereen herkent, met dit model kan ieder bedrijf herkenbaar worden Je kunt namelijk de scooter in de kleur van je bedrijf krijgen, en met de naam van je bedrijf erop. Zo weet iedereen direct dat je ook als ondernemer aan het milieu denkt, geen scooter meer met uitlaatgassen maar een milieuvriendelijk model met een elektrische batterij. Klanten herkennen de scooter alleen aan de kleuren, want aankomen horen ze de scooter niet meer. Ga als bedrijf niet alleen voor voordelig, maar gun je bezorgers deze stoere scooter om op te kunnen rijden.

e bezorgscooter

Verschillende accessoires

Met de e bezorgscooter heb je verschillende accessoires om het rijden nog eenvoudiger en comfortabeler te maken, moet je lange afstanden rijden dan kun je een extra batterij meenemen. Deze batterij kun je bestellen bij aankoop van de scooter, breng voor de bezorgers ook een houder aan voor de smartphone. Op deze manier raken zij nooit meer de weg kwijt en kunnen ze eenvoudig de weg vinden naar de klant. Door direct voor een bezorgbox te kiezen met reclame van je bedrijf erop, ben je startklaar om te gaan bezorgen. Wens je ook reclame of de naam op de scooter zelf dan is dit natuurlijk ook mogelijk om te doen.