Zeer snelle en vakkundige fiets reparatie in Rotterdam

Wat ben ik blij dat ik in Rotterdam woon, in de buurt van Berkenpeis Tweewielers VOF de fiets reparatie Rotterdam.  Omdat ik niet in het bezit ben van een auto, is mijn fiets mijn alles. Het is dan ook zeer vervelend dat ik een lekke band of een ander mankement aan mijn fiets krijg. Gelukkig weet ik dat je dan zonder het maken van een afspraak bij deze fietsenmaker langs kan komen.  Zij zorgen ervoor dat je dan weer snel de weg op kunt. Mocht de reparatie onverhoopt langer duren dan bestaat de mogelijkheid om een leenfiets te huren.  

Geweldige service

Vorige week op weg naar huis lag er op een bepaald stuk weg heel veel glas. Voordat ik dit in de gaten had was ik er al doorheen gereden. Zonder problemen ben ik thuis gekomen en had verder niet meer aan het glas gedacht. Tot ik de volgende morgen mijn fiets wilde pakken en een lekke band had. Meteen naar Berkenpeis Tweewielers VOF de fiets reparatie in Rotterdam gelopen, gelukkig zit dat bij mij om de hoek. Binnen een half uur zat ik alweer op mijn fiets op weg naar mijn werk. Je kan dan ook wel begrijpen dat ik zeer tevreden ben over de goede service van  Berkenpeis Tweewielers VOF.