Voordelige en kwaliteit auto tuning

Logo-Chiptuning-Ede

Wil je jouw auto meer vermogen en koppel geven zodat je sneller optrekt? Dan is auto tuning de ideale oplossing. Door middel van het tunen van een auto zal er in de software van de auto gereden worden om zo de reserves van de auto te benutten. 

chiptuning

De auto tuning van Chiptuning Ede 

Als je op zoek bent naar auto tuning ben je bij Chiptuning Ede aan het juiste adres. Zij hebben namelijk al jaren ervaring in het tunen van auto’s waardoor zij de experts zijn op het gebied van chiptuning. Zij gebruiken even speciale apparatuur voor het desbetreffende auto meer. Door deze speciale apparatuur kunnen zij dieper in de software van de auto treden waardoor zij op een verantwoordelijke manier net een beetje extra vermogen winst uit de reserves kunnen halen wat resulteert in meer koppel en vermogen. Je kunt op de website van Chiptuning Ede onder het kopje vermogen bereken jouw type auto invoeren om zo een indicatie van de vermogenswinst te ontvangen. 

5 jaar garantie en 14 dagen proefrijden

Chiptuning hecht naast de kwaliteit van de tuning die zij aanbieden ook veel waarde aan de service. Daarom geven zij ook 5 jaar garantie op de tuning en zul je 14 dagen proef kunnen rijden. Wanneer je binnen deze 14 dagen ontevreden bent over de tuning kan je deze vrijblijvend terug laten zetten. Neem eens een kijkje op de website van Chiptuning Ede over meer informatie over het tunen van auto’s.