Voordelen van een lease auto

Naast het kopen van een auto zijn er tegenwoordig andere manieren om een ​​auto te bezitten. Een beetje rekenen kan je veel geld besparen. Is commerciële leasing bijvoorbeeld echt zo interessant voor u? Wat houdt private lease precies in? Ook zijn er veel verschillende aanbieders om uit te kiezen, bijvoorbeeld Autoleasecenter.

Voordelen van private lease

Private lease is een type huren dat zich richt op het particuliere. Dit is interessant voor mensen die van tevoren willen weten hoeveel ze maandelijks, bij een leverancier als Autoleasecenter, aan hun auto uitgeven. Dit kan interessant zijn voor jongere mensen, bijvoorbeeld omdat ze soms niet het gemak hebben om grote hoeveelheden geld te lenen van kredietverstrekkers die relevant zijn voor hun leeftijd. Een ander voordeel van private lease is dat het een vast maandbedrag is waar alles in zit, dus als er reparatie- of onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd zijn er geen hogere kosten. Betaal zelf allen gewoon de brandstof- en verkeersboetes. Je kunt met private lease ook een nieuwe auto rijden zonder enorm veel geld te hoeven hebben gespaard. Je hebt alleen een vast inkomen nodig. Je bent ook niet in één keer veel geld kwijt.

Voordelen van zakelijke lease

Als professioneel ondernemer wil je zorgen voor betrouwbare liquiditeit en representatie staat centraal bij het bezoeken van klanten. Maar wat zijn de mogelijkheden voor jou?

In ongeveer 80% van de gevallen is leasen goedkoper dan kopen. Zelfs als je een paar kilometer rijdt, is het aantrekkelijk. Een ander voordeel van leasen is dat je elke maand een vast bedrag betaalt. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. Het voordeel van het huren van een bedrijfsauto is dat u het geld dat u voor de bedrijfsauto hebt betaald nu in termijnen kunt terugbetalen, waardoor u over het geld beschikt om te investeren in andere bedrijfsactiva. U kunt uw bedrijf laten groeien door te investeren in andere bedrijfsmiddelen.