Voor jong en oud een RC Truck

Het is echt de hobby voor jong en oud, wie vond dat nou niet vet vroeger een op afstand bestuurbare auto. Het racen met je vriendjes is nog steeds een leuk iets om te doen welke leeftijd je nou hebt. De competitie aangaan met het gezin wie het snelste is en kijken of jij je opa eruit kan racen is een leuke activiteit om met het hele gezin plezier te hebben. Er zijn zo veel mogelijkheden die er kunnen worden gedaan.

Jong

Het is niet alleen een hobby waar je met een RC truck zo snel mogelijk probeert te rijden of vette trucjes doet. Veel tijd en geld kan erin opgaan zo leer je over de waarde van geld en dat als je wat kapot maakt niet zomaar wordt vervangen. Samen met je vader de auto in elkaar zetten en weer repareren als het moet is erg goed voor de motorische ontwikkeling en wekt een kleine kinderen voor techniek. Competitie met de RC truck leert verliezen en winnen kan allebei en dat het niet gegeven is dat je altijd wint, daar moet je je best voor doen zoals oefenen.

Oud

Zodra je ouder wordt speel je vaak niet meer als volwassene en dit is eigenlijk erg jammer aangezien spelen niet exclusief voor kinderen is. Met een bestuurbaar autootje heb je nog steeds veel plezier en is het leuk om er wat volwassener tintje aan te geven doormiddel van inzetten op wedstrijden tegen je vrienden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt, dus waarom niet een keer proberen?