Voor de beste fietsen neem je een stromer!

Ben je op zoek naar een goede fiets die echt heel lang mee gaat? Stopt dan met zoeken! Bij Dikkenberg Exclusief vind je de allerbeste fietsen van hoge kwaliteit.

Wat maakt de fiets zo bijzonder?

Kwaliteit en service staat voorop bij Dikkenberg Exclusief. Het merk Stromer is daarom ook een fietsenmerk dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Zo zijn de fietsen met de nieuwste technieken gemaakt en zien ze er technisch zeker goed uit. Naast de kwaliteit van de fietsen, zijn de accu’s ook van goede kwaliteit. U kunt lange afstanden fietsen zonder dat je moet wachten om de accu weer moet laden.  

De fiets heeft ook een krachtige motor, door de motor kunt u probleemloos fietsen zonder dat u veel kracht hoeft te zetten. De motor helpt u namelijk tijdens het fietsen, zo kunt u wel tot 30 km per uur gaan.

Veiligheid van de stromer

De fabrikant van stromer, maakt de fiets hartstikke veilig, onder andere heeft de fiets goede verlichting waarmee u in het donker probleemloos kunt fietsen. Ook zijn de fietsen uitgerust met een speciaal OMNI-display. Deze display zal ervoor zorgen dat u ten alle tijden uw fiets terug kunt vinden voor het geval dat die gestolen wordt en u kunt op afstand de motor uitzetten, zodat ze niet ver komen met de fiets.

Daarnaast heeft de stromer ook een navigatiesysteem, zodat u overal kunt fietsen zonder problemen, u kunt dan verre plekken bezoeken, zonder dat u verdwaald raakt.