Volg alle festivals via tv en internet

tv en internet

De zomer is natuurlijk de tijd van zon, zee, strand en vakantie. Veel Nederlanders gaan in deze tijd van het jaar ofwel naar het buitenland of in Nederland op vakantie. Daarnaast zijn er in deze periode ontzettend veel festivals waar je naartoe kan. Denk bijvoorbeeld aan de Zwarte Cross, Mysteryland en natuurlijk Lowlands. Deze festivals zijn allemaal de moeite waard om naartoe te gaan, maar er hangt wel een heel flink prijskaartje aan. Als je portemonnee het niet toelaat om zelf hier naartoe te gaan hoef je alsnog niets te missen. Met tv en internet volg je alle hoogtepunten van jouw favoriete festivals.

Live streamen of later terugkijken

Het fijne van tv en internet is dat je ervoor kan kiezen live via een stream kan kijken, maar je kan er ook op een later moment alle beelden terugkijken. Voor de diehard festival fan is het geweldig om alle optredens en backstage filmpjes te bekijken. Via tv en internet kan je alle beelden die gemaakt worden zo vaak je wil terugkijken. Maar ook als je ’s avonds thuis op de bank alleen de hoogtepunten terug wil kijken zit je ook goed bij tv en internet. De opnames van jouw favoriete band kan je bekijken wanneer je maar wilt.  

Burning man op tv en internet

Niet alleen de Nederlandse festivals kan je streamen en terugkijken wanneer je maar wilt, maar dankzij tv en internet kan je vrijwel ieder festival ter wereld meemaken. Misschien wel het bekendste en artistiekste festival ter wereld is Burning man in Amerika. Helaas zijn er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze happening. Toch kan je helemaal opgaan in de sfeer van dit festival door tv en internet in te schakelen. Maar ook van Glastonbury Music Festival en Coachella hoef je geen moment te missen met je livestream.

Bezochte festivals terugkijken

Als echt festival liefhebber heb je vast een spaarpotje opzij gezet, zodat je toch naar één of een paar festivals kan. Het is natuurlijk super leuk om bij thuiskomst via tv en internet weer terug in de sfeer te komen. Alle hoogtepunten kan je herbeleven en wie weet heb je optredens gemist die je via tv en internet alsnog terug kan kijken. Als je met een groepje op pad bent geweest is het een goed idee om een gezellig avondje te organiseren waarbij jullie alle online beelden met elkaar terugkijken. Dat wordt gegarandeerd een gezellige avond.