Vind een geschikt bord op parkeerbord.nl

Op https://www.parkeerbord.nl vind je een groot aanbod aan standaard borden. Heb je voor je bedrijf of instelling een bord nodig om iets duidelijk te kunnen maken aan je bezoekers? Kijk dan of dit standaard leverbaar is of dat je het op maat dient te laten maken.

Voorbeelden van parkeerborden

Je hebt ze vast al veel vaker gezien dan je je realiseert. Er hangen overal tal van borden met informatie voor de mensen. Dit kan bijvoorbeeld een bord zijn waarop staat dat je ergens niet mag parkeren of dat de plek alleen bestemd is voor elektrische auto’s of voor mensen met een vergunning. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van wat er op een parkeerbord kan staan. Het hoeft niet perse iets met parkeren te maken te hebben want je kunt er de informatie op laten zetten dit jij wilt.

Laat een bord naar eigen wens maken

Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk borden te laten maken met de naam of het logo van je bedrijf erop. Wanneer je deze bij je bedrijf aan bijvoorbeeld het hek bevestigt kunnen bezoekers meteen zien dat ze op de juiste plek zijn. Een bord kan altijd op maat gemaakt worden. Als je een bord wilt laten maken neem je contact op met Parkeerbord.nl. Je kunt bespreken waar je naar op zoek bent en zij maken eerst een proef voor je die je digitaal toegestuurd krijgt. Als je akkoord gaat met het concept wordt het definitieve bord voor je gemaakt.

Diverse maten borden

Een parkeerbord kan in vier verschillende maten gemaakt worden. Welke dit zijn lees je op de website. De meest gekozen maat is een bord van 60 bij 20 centimeter maar als je liever een andere maat hebt is dat natuurlijk ook mogelijk.