Verliefd op de Dolly Bakfiets

Dolly Bakfiets

De Dolly Bakfiets is echt een geweldig model om samen met mijn kinderen mee op pad te gaan. Hier is het mogelijk om samen op weg te gaan, zonder halsbrekende toeren uit te moeten voeren. Voorheen konden wij niet samen op de fiets weg. Mijn kinderen zijn te klein om zelf te fietsen en met drie kinderen past dit niet op één fiets. Dat was dan ook de reden dat ik persé een andere fiets wilde hebben, vooral omdat ik geen middelen heb om een rijbewijs te gaan halen. Bovendien is fietsen gezond en zijn wij zo lekker in de buitenlucht. Via de bovenstaande website ben ik bij dit model fiets terecht gekomen. Meteen werd ik verliefd op een fraai model die ik hier op deze site tegen kwam. Dolly Bakfiets

Een mooie roze Dolly bakfiets gekocht

Zodra je de bovenstaande website aan klikt, komen er al diverse mooie modellen naar voren. Het is hier zelfs mogelijk om een fiets geheel naar eigen wens te laten maken. Omdat ik alleen maar meisjes heb was ik meteen verliefd op het roze exemplaar. Voordat ik definitief tot bestellen ben overgegaan, heb ik eerst een afspraak gemaakt om een test rit te gaan maken. Per slot is het wel een heel gevaarte die jij de weg op moet krijgen. Al met al fietste het fantastisch en heb ik hier een bestelling gedaan. Binnen tien dagen kon ik mijn nieuwe aanwinst al ophalen. Elke dag genieten mijn kinderen en ik zelf van deze mooie en luxe fiets. Dolly Bakfiets