Veilig op weg met de motorverzekering van Univé

motorverzekering

Op zoek naar een motorverzekering om je veilig op weg te helpen? Dan loont het om eens te kijken naar de mogelijkheden bij Univé. Univé biedt een uitgebreide verzekering voor motorrijders die het beveiligen van de rode duivels serieus nemen. In deze blog zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden van de motorverzekering van Univé en waarom het verstandig is om je motor bij deze verzekeraar te verzekeren.

Voordelen van Univé-motorverzekering

De Univé-motorverzekering heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere verzekeraars. Allereerst is de polisvoorwaarden erg duidelijk en transparant. Dit betekent dat je als klant precies weet waar je aan toe bent wanneer er iets gebeurt met je motor. Univé heeft ook een uitstekende klantenservice die 24/7 beschikbaar is voor vragen en of advies.

Daarnaast bieden Univé-motorverzekeringen een aantal interessante aanvullende opties, zoals de verzekering van je kleding en helm, pechhulp en heel Europa dekking. Je betaalt natuurlijk extra voor deze opties, maar als motorrijder is het zeker de moeite waard om deze te overwegen.

Univé in het kort

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland en heeft een lange geschiedenis van uitstekende service en klantvriendelijkheid. Dat zie je ook terug in de motorverzekeringen die ze aanbieden. Unieke motorverzekeringen die aansluiten op de Nederlandse rijgewoonten en omstandigheden.

In tegenstelling tot sommige andere verzekeraars is Univé zelf een coöperatieve verzekeraar, wat betekent dat ze geen winstoogmerk hebben. Alle winst wordt teruggegeven aan de leden in de vorm van lagere premies en betere service. Dat maakt Univé uniek op de markt van verzekeringen.

Dekkingen van Univé-motorverzekering

Bij Univé kun je kiezen uit 3 soorten dekkingen: WA, WA+ en all-risk verzekering. De meest voorkomende dekking is WA en het is ook de kleinste dekking die je kunt afsluiten. WA dekt alleen de schade die je toebrengt aan andere partijen. WA+ verzekert ook tegen schade die je zelf hebt aangebracht aan jouw motorfiets of andere schades die je hebt opgelopen. Bij allrisk-verzekering heb je de meest complete dekking, er is geen onderscheid tussen schade aan jezelf of schade aan derden en jouw schade wordt volledig vergoed.

Klik hier voor direct je motor verzekeren bij Univé