Transport Rotterdam zo geregeld

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar transport Rotterdam, dit omdat mijn bedrijf iets groots naar het buitenland vervoert moest worden. Door op het internet, bij de wel bekende zoekmachine, transport Rotterdam in te typen, kwam ik verschillende transport bedrijven tegen. De meeste van deze bedrijven, konden niet het geen transporteren dat wij moesten transporteren. Tot wij op de website kwamen van Bapies Shipping & Air Cargo. Dit bedrijf was precies wat ik zocht en maakte, via het contact formulier op de website, contact met hen op. Al snel werd ik terug gebeld en kreeg ik via de mail een offerte toe gestuurd. De prijs die zij hanteren voor het vervoeren van mijn pakket viel mij echte heel erg mee en besloot dat deze ondernemer het mocht regelen en vervoeren. Dit bedrijf kwam het pakket ophalen en  werd met veer zorgvuldigheid op een vrachtwagen gezet. Wij werden steeds, persoonlijk, op de hoogte gehouden waar ons pakketje was gebleven. Ook bij aankomst bij mijn klant, werd het doorgegeven door dit bedrijf. Alles werd heel bezorgt bij mijn klant en ik en mij klant waren erg tevreden hier over.

shipping

Vaker gebruik gemaakt van hen diensten

Omdat ik met mijn bedrijf vaker iets naar het buitenland moet laten transporteren, maak ik vaker gebruik van de diensten van deze transport in Rotterdam. Bapies Shipping & Air Cargo gaan echt heel zorgvuldig om met jou product die jij vervoert wilt hebben en houden jouw steeds op de hoogte. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op mijn blog.

transport