Tip om een pega te kopen

Het merk Pega is het bekendste en meest geliefde trailer merk binnen de watersport. Het merk is vanuit de basis uitgevoerd in 3 verschillende types het comfort, de exclusieve en de economy lijn. Het merk levert tevens ook boottrailers voor de professioneel watersportmarkt waardoor zij de gehele mark voorzien van trailer. Als je op zoek bent naar een Pega kopen om de juiste trailer te vinden voor jouw boot ben je bij KO van den Berg aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor de dealer Ko van den Berg?

Ko van den Berg is in 1975 begonnen met het bouwen van aanhanger en trailers. Zij hebben inmiddels 40 jaar ervaring waardoor zij altijd de juiste trailer voor jouw wensen en boot zullen vinden. Zij staan elke dag klaar voor een adviesgesprek om zo samen met de klant tot de juiste keuzes te komen om zo de perfecte trailer voor jouw persoonlijke wensen te vinden. De servicemonteurs zijn continue aan het werk aan aanhangers en boottrailers die onderhoud en service nodig hebben. Hierdoor zal je met een trailer van Ko van den Berg altijd veilig de weg opgaan. 

Waarom kiezen voor en Pega trailer?

Het merk Pega is het meest geliefde boottrailer merk binnen de watersportmarkt omdat dit merk garant staat voor kwaliteit hierdoor zul je extra genieten van het rij- en vaarplezier. Pega heeft in de loop van de jaren waarin zij inmiddels trailers aanbieden erg veel ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor weten zij bijvoorbeeld precies wat zout water met een trailer doet en hoe je de levensduur van jouw trailer kunt verlengen. Kortom voor een Pega kopen ben je bij Ko van den Berg aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service.