Skoda Eyaq iV

De Skoda Eyaq iV is de eerste elektrische SUV van Skoda en is speciaal voor het e-Mobility tijdperk ontworpen. Dit model biedt een unieke kijk op technologie, design en mobiliteit. Ook met onze verantwoordelijkheid voor het milieu is rekening gehouden. Deze auto is een genot om in te rijden. Met zijn prachtige uitstraling, directe acceleratie, soepele wendbaarheid en actieradius van meer dan 500 kilometer heeft de Skoda Eyaq iV zoveel te bieden!

De Enyaq IV is ontworpen in verschillende uitvoeringen. De basisuitvoeringen krijgen, net als de iconische Skoda’s van vroeger, achterwielaandrijving. De meest krachtige uitvoeringen hebben 2 elektrische motoren waardoor ook de vooras wordt aangedreven. Bij de Enyaq iV kan u kiezen uit 5 verschillende vermogens varianten.

Het nieuwe designconcept ‘Design Selections’ van de Skoda Enyaq iV geeft een heerlijk lounge gevoel in de auto. Bij deze nieuwe Design Selections sluit het interieur aan bij leefomgevingen en zijn kleuren en materialen perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast zijn er voor verschillende modellen van de Enyaq iV gestructureerde optiepakketten met verschillende thema’s beschikbaar. Hierdoor kan u het interieur van uw auto helemaal afstemmen op uw smaak. Het nieuwe lichtdesign van de Enyaq iV is voorzien van LED-technologie wat het duurzame karakter van deze volledig elektrische auto benadrukt. De nieuwe zeshoekige vorm van de LED-modules geven de auto een unieke uitstraling.

De Skoda ENYAQ iV is voorzien van de beste technologieën om het autorijden nóg comfortabeler te maken

–        Zo is de auto voorzien van een inhaalassistent: Deze is erg handige bij hogere snelheden. Nadat de linker richtaanwijzer is geactiveerd, zal de auto zelf de inhaalmanoeuvre uitvoeren en weer terugkeren naar de rechter weghelft.

–        De Lane Assist helpt u om de auto in het midden van de rijstrook te houden. De Lane assist wordt geactiveerd vanaf 60 km/uur.

–        Door middel van camera en radar kan de Skoda Enyaq iV de rijomstandigheden voor de komende 1 à 2 kilometer voorspellen en automatisch voor u de snelheid aanpassen. Dankzij de vooruitziende blik van deze Predictive Cruise Control zal de autorit een stuk rustiger voorlopen.

–        Het 13-inch multimediascherm maakt het bedienen van het infotainmentsysteem en audiofuncties eenvoudig en effectief.

–        Dankzij ‘front assist’ hoeft u niet meer plotseling op de rem te trappen in druk verkeer. De front assist houdt continu een oogje in het zeil voor u.

–        Alle noodzakelijke informatie zoals snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control, wordt direct op de weg vóór de auto getoond. Deze augmented reality head-updisplay is een innovatieve en veilige manier om informatie te tonen aan de bestuurder.

Het is duidelijk, Skoda ENYAQ iV is dé perfecte keuze voor elektrisch rijden 

Op https://www.elektrischeautolease.nl/skoda/enyaq-iv vindt u alle modellen in een overzicht. U kan op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen voor het leasen van deze prachtige wagen.