Rijschool Dekker Eindhoven

Rijschool Dekker EindhovenRijschool Dekker Eindhoven

Rijschool Dekker Eindhoven, hier heb ik leren autorijden. Vanaf 16,5 jaar mag je al hiermee beginnen. Echter mag je niet eerder alleen auto gaan rijden tot je echt 18 jaar bent. Hoe je hiervoor in aanmerking kan komen, is het verstandig om naar een informatie dag te komen. Ook voor de mensen die gewoon een rijopleiding willen beginnen. Tijdens deze dag krijg je de nodige informatie en kan je zelf ook vragen stellen.

Niet alleen voor het leren rijden in een auto, maar ook in een vrachtwagen en zelfs op een motor ben je bij deze rijschool aan het juiste adres.

Maak kennis met rijschool Dekker in Eindhoven

Deze rijopleiding is echt een aanrader voor de mensen die hier in de buurt wonen. Al vanaf 1932 bestaat deze rijschool en is in de loop van de jaren flink gegroeid. Jan Dekker is de oprichter hiervan en heeft destijds dit bedrijf meer bekendheid gegeven. Niet voor niets is dit de oudste rijschool van Nederland, met een slagingspercentage van 100%.

Ben jij van plan om jouw rijbewijs te gaan halen, neem dan contact op met Dekker. Hier is zoveel mogelijk en dat is fijn om te weten. Behalve de zeer ervaren instructeurs, zijn er diverse opleidingen te vinden. Neem een kijkje op deze site om te zien of er ook iets voor jou te vinden is.