Motorverlichting

Enkele lamp

Ik wilde eens gaan kijken voor motorverlichting. Met de motor de weg op maakt je in het verkeer best kwetsbaar. Heel belangrijk dat dan de verlichting goed op orde is zodat je duidelijk te zien bent. Ik wilde gewoon een extra set lampen bestellen zodat ik een lamp die onderweg ineens kapot gaat direct kan vervangen. een goede vriend van mij had ook net een setje lampen voor zijn motor besteld en ik vroeg hem om advies. Hij pakte zijn laptop en liet mij de website van www.autoverlichting.eu zien. Een webshop die een heel ruim assortiment aan allerlei soorten motorverlichting heeft. Dit ben ik daarna thuis eens in alle rust gaan bekijken. Knipper,dim en kentekenverlichting voor de motor ik had het allemaal snel gevonden op deze site. Daarnaast kon je ook nog kiezen uit xenon, led of halogeen verlichting.

Motorverlichting

Een uitgebreid advies en prima service

Wat een keuze in motorverlichting. Dankzij het instructieboekje van de motor wist ik ongeveer wel wat ik het beste kon nemen. Maar toch twijfelde ik nog een beetje. Gelukkig was het heel gemakkelijk om even contact op te nemen. ik werd uiterst vriendelijk en vooral deskundig geholpen. Iemand die echt verstand had van dit soort verlichting en met jarenlange ervaring op dit gebied. dei kon mij daardoor goed uitleg en advies geven. Ik heb daarna direct een mooie set lampen kunnen bestellen.Uiteraard heb ik goed naar het advies geluisterd en dit ook opgevolgd.
Daarom heb ik voor led verlichting gekozen. Het heeft een langere levensduur is energiezuinig en het geeft heel helder wit licht. Mijn bestelling was zo geplaatst en ik was benieuwd of ik het de volgende dag ook echt in huis zou hebben.

Enkele lamp

Het was perfect geregeld want ik kreeg inderdaad mijn bestelde lampen voor de motor de volgende dag keurig netjes thuisbezorgd. De lampen waren met de grootste zorg ingepakt. Wat een goede en snelle service. Wel heel fijn mocht je een kapotte lamp hebben dan kun je weer snel de weg op. De lampen zijn van hele goede kwaliteit en ik ga er binnenkort nog een paar bij bestellen. Ben een zeer tevreden klant en daarom deel ik mijn positieve ervaringen graag met iedereen.