Modern en flitsend de weg op

e-Choppers

Wil je zonder helm en met een  leuke chopper de weg op om naar je werk te gaan of naar familie en vrienden, met de e-Choppers van Spyder Wheelz ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig je rijdt er ook heerlijk op los. De choppers zijn modern en luxe uitgevoerd zodat je tijdens het rijden alle luxe ervaart, dit begint bij de twee modellen waaruit je kunt kiezen. En dan hebben we het nog niet gehad over alle extra dingen die op de chopper zitten, waar je natuurlijk niets extra voor betaald.

e-Choppers

Extra features

Of je nu de standaard Regular Edition wilt of de luxere Black Edition met een prachtige kleur, beide modellen hebben leuke features. Zo zijn de e-Choppers uitgerust met een universele houder voor je smartphone, ben je in een vreemde omgeving kun je eenvoudig de weg weer vinden met Google. Tevens kun je de smartphone met de USB aansluiting ook opladen onderweg. Rijd je een lange rit dan kun je zelfs gebruik maken van cruise control, makkelijk rijden is niet mogelijk.

Geen sleutel nodig om te starten

Wanneer je haast hebt is het wel handig als je zonder sleutel je elektrische chopper kunt starten, met de afstandsbediening ontgrendel je de chopper en kun je zonder de sleutel te gebruiken wegrijden. Perfect als je even snel weg moet, op het digitale display zie je precies hoe de stand is van de accu of hoever je gereden hebt. Ook worden eventuele storingen en of het licht aan staat vermeldt op het display.