Melis Logistic internationale transport partner

Melis Logistics

Bent u op zoek naar logistieke partij die het transport voor uw bedrijf kan regelen? Ga dan naar Melis Logistics. Deze partij is betrouwbaar en flexibel. Dit zijn overigens ook de twee kernwaarden van dit bedrijf. Ze opereren niet alleen in Nederland, maar ook in Belgie, Duitsland, Luxemburg en Zwiterseland. Daarbij houden ze rekening met de wensen van de klant. Wilt u meer weten over deze partij, bezoek dan snel hun website en lees deze blog

Expert in internationaal transport

Zoals vermeld is Melis Logistics niet alleen werknaam in het nationaal transport, maar ook in het internationaal transport. Dit wil zeggen dat ze een belangrijke speler binnen het internationale transport zijn. De diensten reiken uit naar alle hoeken van de wereld. Waar de chauffeurs niet kunnen komen, wordt er een andere betrouwbare partner ingeschakeld die uw order verder brengt.

De verschillende mogelijkheden

U kunt bij Melis Logistics niet alleen terecht voor transport, maar ook voor warehousing. Onder warehousing valt op- en overslag en accijnsgoederen. Daarbij is er ook nog sprake van aanvullende diensten, zoals verschillende soorten transport, maar ook voorraadbeheer en barcodescanning. Hieruit kan dus geconcludeerd worden dat u bij Melis Logistics terecht kunt voor het hele logistieke plaatje.

De voordelen van Melis Logistics

Deze logistieke partij is een groot bedrijf, maar tegelijkertijd een hecht familiebedrijf. Hierbij worden werknemers behandeld als familie en klanten gezien als vrienden. Dit zorgt er voor dat er altijd goede werkomstandigheden zijn en iedereen met respect wordt behandeld. Met bijna 100 jaar ervaring kennen de chauffeurs blindelings de weg en zijn daarom binnen de kortste keren op bestemming. Ze leggen graag zelf de lat hoog en zorgen ervoor dat geen uitdaging te hoog is.

Vragen Melis Logistics

Heeft u nog een aantal vragen over Melis Logistics en hun werkwijze? Lees meer informatie op hun website en neem contact op met de specialisten. Wilt u al overgaan tot het hebben van Melis Logistics als logistieke partner? Vraag dan een offerte aan op de website.