Is een caferacer iets voor jou? Let’s find out!

Wil je van de zomer touren met je eigen motor? En begint het thuiszitten je te vervelen? Begin dan nu alvast met het in elkaar zetten van je eigen caferacer! Je kunt alles voor je caferacer kopen bij Caferacerwebshop.com. Omdat je elk onderdeel zelf uit kunt kiezen, zal je caferacer er precies zo uit komen te zien als jij wilt. Je kunt je eigen motorfiets dus helemaal zelf vormgeven. Voor je het weet tour jij door Europa op je eigen gebouwde motor! Hieronder alvast wat informatie over essentiële onderdelen van je toekomstige caferacer.

Gashendels voor grip op je motor

Het is handig om te investeren in goede gashendels voor je caferacer. Je kunt alle soorten en maten gashendels kopen bij Caferacerwebshop.com. Als je rijdt op je caferacer, zal je je gashendels intensief gebruiken. Deze zorgen er immers voor dat je controle houdt over je motorfiets. Ze zullen daarom ook sneller slijten dan onderdelen die je minder intensief gebruikt. Het is daarom handig om hendels aan te schaffen van goede kwaliteit. Zo hoef je ze niet binnen korte tijd te vervangen, maar gaan ze lang mee.

Val op met je knipperlichten

Knipperlichten zijn erg belangrijk voor een veilige rit op je caferacer. Er zijn heel veel verschillende knipperlichten bij caferacerwebshop verkrijgbaar. Zo kun je in een overzicht zien wat je keuze’s zijn. Als je specifieker wil zoeken, kun je ook filteren op wat je zoekt. Knipperlichten bepalen immers ook de looks van je caferacer. Je kunt ze zo onopvallend mogelijk plaatsen, bijvoorbeeld in je spiegel. Wil je juist de blits maken, dan kun je kiezen voor hele grote of opvallende knipperlichten. Dat is het leuke immers aan een caferacer: jij bepaalt helemaal zelf hoe deze eruitziet!

Voorkom een bekeuring met een db killer

Het indrukwekkende geluid van een motor geeft veel motorbezitters een adrenaline kick. Er is echter wel een grens aan hoeveel decibel geluid je motorkind mag maken. Als je dit aantal decibellen overschrijdt, kun je een bekeuring krijgen. Daarom kan het handig zijn om een db killer aan te schaffen. Deze dempt het geluid van je motor. Let ook goed op als je gaat touren in het buitenland. Per land kan het verschillen hoeveel decibel je caferacer uit mag stoten. Het is handig om je hier vantevoren in te verdiepen. Het geld dat je niet hoeft te besteden aan bekeuringen, mag je dan natuurlijk uitgeven aan die knipperlichten die al zo lang op je verlanglijstje staan.