Ik was opzoek naar een autogarage Eindhoven

Goed onderhouden

Afgelopen maand had ik te maken met een vervelend probleem! De motor van mijn auto was stukgegaan en het laten vervangen van de motor was nutteloos. Simpelweg omdat de waarde van een nieuwe motor hoger was dan mijn oude auto. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een autogarage Eindhoven waar ik goedkoop een tweedehands auto kon kopen. Maar het vinden van een leuke voordelige tweedehands auto was makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat vele garages hartstikke hoge prijzen hanteerden totdat ik terecht kwam op de website van een zeer interessante autogarage Eindhoven genaamd: vanhestauto.nl. In het assortiment van deze aanbieder werden tientallen prachtige occasion deals aangeboden. De prijzen waren erg laag terwijl al deze auto’s goed onderhouden zijn door de bovenstaande garage. Na het zien van het ruime aanbod zag ik een prachtige Fiat Punto te koop staan voor een zeer lage prijs. Dezelfde dag heb ik nog contact opgenomen met deze garage voor de aanschaf van deze Fiat Punto.

autogarage Eindhoven

Goede service!

De service die is verleend door de bovenstaande aanbieder is werkelijk waar geweldig. Tijdens het bekijken van de auto werd alle benodigde informatie verteld. Ook werd er mij verteld dat ik er een garantie van een jaar bij kreeg. Na het zien van de auto en een proefrit te hebben gemaakt, nam ik het besluit om deze auto te kopen. Sindsdien ben ik in voorzien van een leuke Fiat Punto en dat voor een hartstikke lage prijs. Bent u zoekende naar een leuke tegen een lage prijs? dan bent u bij de bovenstaande aanbieder aan het juiste adres!

Goedkoop