Hoe vind je de beste E-bike?

De beste e bike middenmotor vind je op de website van Amslod. Deze fiets kun je gratis een keer proberen op de locatie waar jij dit wil. Eventueel is het ook mogelijk om meerdere modellen te testen. Zo kun je ook ontdekken welk model het beste bij jouw past. Ook bieden wij een uitstekende garantie van maar liefst 2 jaar. Dit is niet het enige! Wij komen bij een defect onderdeel ook bij jou op de locatie. Of je nu met je fiets onderweg pech hebt of op het werk. Wij hebben monteurs door het hele land zitten die jou zo snel mogelijk weer op weg helpen. Ben je nog thuis dan kunnen ze natuurlijk ook hier naar toe komen. De Amslod Ascot Review spreekt voor zich. Lees deze eens aandachtig door als je benieuwd bent naar de A van Amslod.

Welke soorten elektrische fietsen zijn er ?

Allereerst zullen we beginnen met het populairste model onder de fietsen. Dat is uiteraard het wereldwijd bekende voorwielmotor model. Deze is voorzien van een 43 watt accu. En je kunt met deze fietsen makkelijk tegen de bergen en heuvels op fietsen. De fiets zal je dan wat extra ondersteuning bieden waardoor je op hetzelfde niveau blijft fietsen. Het wordt veel gekozen door mensen die hem dagelijks gebruiken. Bij een dagelijks gebruik heb je behoefte aan een stabiele ondersteuning. Daar is deze fiets uitermate geschikt voor met de motor die het voor en achterwiel ondersteund. Ben je meer een recreatieve fietser dan is het voorwielmotor model wat voor jou. Doordat dit alleen het voorwiel ondersteund kun je veel accucapaciteit mee besparen. En dat zorgt ervoor dat je soms wel 50 kilometer of meer kunt fietsen zonder ondersteuning. Ideaal wanneer je hem in de vakantie of in het weekend gebruikt.

Waar let je op bij de aankoop van een elektrische fiets?

Bij de aankoop van een elektrische fiets let je op een aantal factoren. Allereerst begin je bij de conditie van de persoon. Zo weet je of je veel of weinig ondersteuning nodig zult gaan hebben.  Maar ook moet je weten hoe vaak je de fiets ongeveer gaat gebruiken. Wanneer je hem op de vrije dagen gebruikt om lekker te touren dan is het voorwielmotor model het beste. Deze verbruikt minder energie en daardoor kun je langer rijden zonder te laden. Heb je juist wat meer kracht nodig dan kun je het beste het middenmotor model kiezen. Dit heeft een ondersteuning aan zowel het voor als achterwiel. Ook kan je hier makkelijk bergopwaarts rijden.

Wat vinden mensen van onze service?

De product reviews Amslod fietsen spreken voor zich. Klanten zijn vooral te spreken over de garantie die wij bieden. Wij komen namelijk op de locatie waar je staat. Je hoeft dus niet langer meer helemaal naar de fietsenmaker te lopen. Maar ook waren wij de eersten met een kleurendisplay. Dit heeft ervoor gezorgd dat mensen nog beter de data kunnen aflezen. Zo weet je precies hoe hard je gaat en wat de afgelegde afstand is.