HOE EEN KOERIERSDIENST JOUW LEVEN MAKKELIJKER MAAKT

Koeriersdiensten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Sinds de komst van de koerier naast de traditionele postbezorgingsbedrijven zijn we niet meer afhankelijk van lange leveringstijden.

Wanneer kies je voor een koeriersbedrijf?

Kosten

Er zijn tegenwoordig vele koeriersdiensten. Op internet kun je zelf de kosten van de verschillende koeriersdiensten en voorwaarden vergelijken. Je kunt daarom altijd zelf bepalen hoeveel je kwijt bent aan een levering. Vaak ben je minder kwijt aan grote of zware items bij een koerier dan een traditioneel postbedrijf.

Leveringsopties

Koeriersbedrijven bieden verschillende leveropties aan zoals voor een extra bedrag een levering dezelfde dag te garanderen. Of ’s avonds wanneer je overdag werkt. Je kunt zelfs op kantoor geleverd worden.

Flexibiliteit

Koeriersdiensten zijn vaak 24 uur per dag, 7 dagen in de week open. Anders dan traditionele postbedrijven, levert een koerier jouw pakket gewoon zelfs op een zondag of een feestdag.

Betrouwbaarheid

Koeriersdiensten zijn een sneller en veilig alternatief voor de traditionele postbezorgingsbedrijven. Koeriers kennen als geen ander de snelle en veilige routes in de stad en daarbuiten.  

Pakket zelf volgen

Met het track & trace systeem kun je zelf in de gaten houden waar jouw pakket zich bevindt, gewoon op jouw mobiel. Je krijgt een melding als de levering verlaat is of vervroegd. Dus je weet precies wanneer je thuis moet zijn om je pakket in ontvangst te nemen. Ben  je op zoek naar een koerier in Amsterdam, check dan de site van www.easy2send.nl voor jouw levering.