Goedkope taxi schiphol westland

logo-1Afgelopen zijn we met ons gezin heerlijk op vakantie geweest naar Spanje. We hadden alleen wat problemen met onze auto. Ten eerste functioneerde onze auto niet goed en ten tweede was een taxi schiphol westland nog goedkoper dan onze auto daar te laten staan. We hebben daarom ook gekozen om met de taxi naar schiphol te gaan om geld te besparen. We namen de taxi bij www.westlandtaxi.nl/. Het bedrijf doet naast gewoon taxi werk ook taxiritjes naar schiphol. Aangezien ze erg voordelig waren namen we contact op om te kijken of ze om dat tijdstip ons weg konden brengen. Telefonisch werd ik erg prettig te woord gestaan. Meneer gaf aan dat het geen enkel probleem was en zou op ons aangegeven tijdstip er zijn.

Echt een aanradertaxi schiphol westland

Onze taxi schiphol westland kwam netjes op tijd, zelf 10 minuten te vroeg. Toen wij werden opgepikt kon je merken dat het een vriendelijke meneer was. Tijdens ons taxiritjes reed meneer erg verantwoord en daarom verdienen jullie ook echt een compliment. Ik heb gekke dingen meegemaakt met taxi’s, maar jullie verstaan echt je vak. Het is daarom ook echt een aanrader om deze taxi te pakken.

taxi WestlandOok de terugreis was een succes. Ze kwamen netjes op tijd en werden weer naar huis gebracht. Alles wat ik van een taxichauffeur verwacht kwam uit. Namelijk een goede service en scherpe prijzen. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar en via de mail.