Goed geholpen bij autobedrijf Almere

Al jaren rij ik in een oude auto, maar altijd zonder problemen, tot vorige week. Ik ging gezellig met een vriendin een dagje uit naar Amsterdam om daar lekker te gaan shoppen. Normaal gaan we met de trein, maar daar hadden we deze keer beiden geen zin in. Dus besloten we met mijn auto te gaan, lekker makkelijk, zo kan je tussen door naar de auto lopen als je teveel inkopen had gedaan, die mogelijkheid heb je met de trein niet. Het was die dag lekker weer, en je kon wel zeggen dat we er zin in hadden. Al kletsend waren we op weg, gelukkig was het niet zo druk onderweg en konden we lekker doorrijden. Totdat we bijna bij Amsterdam waren, daar moest ik plotseling remmen voor een fietser die de weg over stak zonder uit te kijken, met dat ik flink remde hoorde ik een flinke krak naast mij en zag mijn vriendin met stoel en al tegen het dashboard aan gaan, wat een schrik, maar de stoel was afgebroken, gelukkig mankeerde ze niets, maar de schrik zat er goed in. We hebben nog wel lekker kunnen winkelen, en op de terug weg heeft ze achterin moeten zitten. Gelukkig kon ik al snel bij mijn garage terecht, autobedrijf Almere. Zij hebben er voor gezorgd dat de stoel snel weer gemaakt was, echt een superbedrijf, autobedrijf Almere. welder2

Verhaal van de dag

Ben zo blij dat de garage mijn auto weer heeft kunnen maken, maar ondertussen is het wel het verhaal van de dag geworden. airco_service-300x156