Gezocht onder occasion Sas van gent

Al een geruime tijd ben ik druk bezig met het zoeken naar een nieuwe auto. Onze oude auto gaat het helaas niet halen om door de keuring heen te komen, de kosten voor het repareren ervan is gewoonweg te hoog. Alleen het probleem is dat ik het tot op de dag van vandaag maar niet vinden kan! Ik ben op zoek naar een auto die betaalbaar is maar waar ik ook een lange tijd gebruik van kan maken! Door te luisteren naar vrienden van mij ben ik gaan kijken op de website van occasion Sas van Gent. Hier werd mij namelijk erg duidelijk dat het wel degelijk mogelijk is om een betaalbare auto te vinden. logo

Direct erheen gegaan

Na dat ik de website heb gezien wilde ik maar al te graag daarheen gaan om te bekijken wat hun momenteel in het assortiment hebben. Ik had natuurlijk wel diverse eisen waaraan de auto moest voldoen, maar dat maakte bij hun niks uit. Bij het binnenlopen van hun winkel werd mij in ieder geval wel duidelijk dat ik eerder had moeten zoeken op occasion Sas van Gent! IMG_0466-300x225

Goedkope auto’s waar je enorm veel plezier zult beleven! Ik mag toch wel zeggen dat ik met mijn Opel toch echt geniet! Met mijn vorige auto heb ik namelijk nog nooit zoveel plezier gehad…