Gegarandeerd je auto verkopen tegen een goede prijs

Auto verkopen particulier kan lastiger zijn dan je denkt. Wanneer je jouw auto particulier wilt verkopen kan dat via zelf geplaatste advertenties of via een verkoopplatform als bijvoorbeeld Marktplaats. Beide hebben zo hun nadelen. Hoe weet je of je de beste prijs voor jouw tweedehands auto krijgt, en hoe weet de koper dat hij een auto koopt die 100% in orde is. Bovendien zul je op beide manieren te maken krijgen met veel lastige vragen en onderhandelingen met potentiële kopers. Auto verkopen particulier gaat een stuk eenvoudiger via Bynco.

Altijd de hoogst mogelijke prijs voor jouw occasion      

Wanneer je jouw auto verkoopt via Bynco weet je zeker dat je de hoogst mogelijke prijs voor je occasion ontvangt en geen lastige onderhandelingen hoeft te doen. Alle auto’s die Bynco verkoopt zijn namelijk voorzien van een uitgebreid testrapport door een onafhankelijke expert. Zo weten kopers dat de auto in goede staat is en dat de prijs/kwaliteitverhouding in orde is. Bovendien zul je zo altijd een hogere prijs voor jouw occasion mogen verwachten.

Auto online aanmelden

Auto verkopen particulier via Bynco gaat simpel en snel online. Je hoeft alleen maar het kenteken en de kilometerstand van je auto door te geven. Allereerst ontvang je dan alvast gratis een gratis betrouwbare indicatie van jouw auto. Daarna zal er contact met je worden opgenomen en komt een expert bij jou langs om de auto te keuren en foto’s te maken die gebruikt worden in advertenties. De advertenties en de vragen van potentiële kopers handelt Bynco voor je af. Pas als er een koper is gevonden die bereid is de vastgestelde prijs te betalen zal er contact gemaakt worden voor een verkoopafspraak. Wanneer er geen koper zou worden gevonden via Bynco heb je ook geen kosten. Auto verkopen particulier doe je snel via Bynco