Fietsen als sport

Fietsen wordt tegenwoordig beschouwd als een vorm van reactie en sport. Het is niet alleen meer een vervoermiddel. Laten we een stap terug doen en het geschiedenisboek van het wielrennen openen. Het begon allemaal officieel als sport in 1868 op 31 mei. Het begon met een race van 1200 meter tussen de ingang en de fonteinen van Saint-Cloud Park in Parijs. Vanwege het succes volgden de Verenigde Staten nu ook en begonnen hun race voor het eerst in 1878 op 24 mei. Deze race was erg intens en racen werd erg populair in de Verenigde Staten. In die tijd was er geen merk of iets die een elektrische fiets verkopen, de fietsen die toen werden gebruikt, waren iets anders dan de rover-fiets. De volgende race die in de Verenigde Staten werd georganiseerd, duurde zes dagen en de prijs was $ 10.000. Zijn populariteit verspreidde zich al snel naar landen als de Verenigde Staten, Frankrijk, België en Italië.

Moderne race

Tegenwoordig hebben bedrijven hun eigen wielerfederaties, de union cycling Internationale is de entiteit die verantwoordelijk is voor alle fietsgerelateerde zaken. Deze vakbonden staan ​​bekend om het uitvoeren van amateurraces voor zowel mannen als vrouwen, regionaal, nationaal en lokaal. Deze ontwikkeling in vakbond stelt fietsers ook in staat om elektrische fietsen te gebruiken voor racewedstrijden, uiteraard worden er voorwaarden gehanteerd. Dus als je interesse hebt in wielerwedstrijden met elektrische fietsen. U kunt uw fiets kopen bij winkels die een elektrische fiets verkopen en deelnemen aan een wielerwedstrijd naar keuze. Met dank aan de vakbond.

Fietsen als recreatie

Vanaf het begin was fietsen vanaf het begin als recreatie ingeburgerd. Het was vooral om mannen en vrouwen te brengen tijdens de begindagen. Onderzoek toont aan dat fietsen een effectieve manier is om actief te blijven en lichamelijk actief te worden. Er zijn veel campagnes over de hele wereld om mensen te motiveren fietsen aan hun routines toe te voegen. Kinderen van 12-13 jaar kunnen nu deelnemen aan wielerwedstrijden voor hun leeftijdsgroep. Amateurmannen worden niet langer gescheiden om te presteren in professionele races.