Een firma waar je autospuiten Rotterdam kunt laten doen?

autospuiten RotterdamHet hebben van autoschade is natuurlijk altijd vervelend. Vooral wanneer het niet jou eigen schuld is. Zo had ik laatst een aanrijding gehad. Gelukkig viel het allemaal wel mee, echter had ik wel blikschade. Dit wilde ik dan ook zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Omdat ik al jaren bij dezelfde garage zit, heb ik het laten doen bij Autoschade Direkt. Toen ik mijn auto had afgeleverd aan de garage bleek dat ik ook autospuiten Rotterdam moest uitvoeren. Dit is dus de regio waarin ik woon. De schade zat blijkbaar zo diep dat er meer aan moest gebeuren dan ik van te voren gedacht had. Omdat ik alle vertrouwen heb in deze garage wist ik dat het noodzakelijk was. Zij hebben persoonlijke service hier dan ook erg hoog in het vandaal staan. Dit was dan ook een van de redenen waarom ik hun als partner gekozen heb.

autoschade direkt

Wat doen zij nog meer en wat kun je van hun verwachten?

Buiten schadeherstel bieden zij ook nog een tal van andere diensten aan, namelijk:

–       Motoren, brommers & scooters spuiten;
–       Uitdeuken zonder spuiten;
–       Spot repair;
–       Taxatie voor verzekering;
–       Ruit reparatie / vervanging;
–       Auto poetsen binnen & buiten;
–       APK werkzaamheden.

autoschadeZoals je ziet doen zij dus alles wat je van een garage kunt verwachten. Wanneer dus je autospuiten Rotterdam laat doen of iets anders ben je altijd verzekerd van het volgende: veilig en vakkundig schade herstel, rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering, snelle service, schade expertise / taxatie, vaste scherpe prijzen, gratis vervangend vervoer en twee jaar garantie.

Indien je nog vragen hebt aan mij over dit artikel dan kun je deze onderaan dit artikel plaatsen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk een reactie geven.