De Ford f 150 raptor blijft geweldig!

Ford f 150 raptor

De Ford f 150 raptor blijft mijn droom wagen! Nadat ik in Amerika op vakantie was geweest, bleef deze auto in mijn gedachten ronddwalen. Hierdoor heb ik het besluit genomen om er zelf een aan te schaffen. Echter schrok ik nogal nadat ik de kosten had gezien op het internet. De kosten die ik had gezien waren namelijk ver boven mijn budget en ik zag mijn droom uiteen spatten.

Ford f 150 raptor

Op de een of andere manier kon ik het maar niet los laten en was ik ervan bewust dat er vast en zeker een bedrijf te vinden is die mijn droom kan verwezenlijken. Hierdoor heb ik mijn laptop erbij gepakt en ben ik op het internet gaan zoeken. Ditmaal kwam ik terecht op de website van v8supercars.nl. Een schitterende website wat ik had gezien en bovendien zag ik hier leuke prijzen!

Ford f 150 raptor

Bezoekje gebracht aan de showroom

Aangezien ik niet nog langer wilde wachten, ben ik naar de showroom gegaan van dit bedrijf. Bij binnenkomst werd ik erg netjes en zeer goed welkom geheten. Onder het genot van een kopje koffie kon ik de auto’s rustig bekijken. Als eerste ben ik in een Ford f 150 raptor gaan zitten en die zat als gegoten. Daarna mocht ik een proefrit maken en baalde zelfs dat ik alweer terug was bij de garage! Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om bij dit bedrijf mijn eigen Ford te kopen. Geweldige wagen waar ik onwijs veel plezier meer zal beleven.