De beste zomerbijbanen

In dit artikel bespreken we de leukste zomerbijbanen die je kunt doen als student.

Oppas

Vrienden van mij met twee jonge kinderen betalen hun oppas $ 15 per uur – dat is geen slecht loon voor een deeltijdse zomerbaan. Vraag het elke ouder en je zult merken dat goede oppassers moeilijk te vinden zijn. Doe geweldig werk door voor de kinderen te zorgen, en je zou kunnen merken dat je in loondienst werkt, een geweldig inkomen verdient en de hele zomer je eigen uren bepaalt.

Kampmedewerker

Als je graag buiten bent, kampeert en wandelt en sport, dan is werken als kampadviseur de perfecte baan voor je – dat wil zeggen, als je het niet erg vindt om groepen kinderen wekenlang weg te houden van hun ouders op!

Er zijn zomerkampen in het hele land die zijn aangewezen voor bijna elke activiteit die je maar kunt bedenken, dus je kunt waarschijnlijk een perfecte match voor je interesses vinden. Een achtergrondcontrole is waarschijnlijk aan de orde voordat u wordt aangenomen en met CPR-certificering kunt u ook de klus klaren. Wat je ook kunt doen is een opleiding verkeersregelaar.

Zwembad schoonmaker

Of je nu voor jezelf werkt of voor een schoonmaakbedrijf, Het is niet makkelijk in de hete zon een zwembad schoon te maken. Het is hard werken, maar iedereen moet zijn zwembaden in de zomer schoonmaken, dus je zou geen problemen moeten hebben om klanten of een werkgever te vinden.

Het verkrijgen van solide referenties is essentieel om dit een succesvolle zomerbaan te maken, want zo vul je je selectie aan met voldoende klanten om je bezig te houden totdat de school begint. Aandacht voor detail en trots zijn op een goed uitgevoerde taak zijn van vitaal belang voor succes.

Het loon varieert van minimumloon tot hoger, afhankelijk van de locatie en wie de klanten zijn. Krijg een contract voor het schoonmaken van de zwembaden in een ritzy flatgebouw de hele zomer en je zou gigantisch veel geld kunnen verdienen.

Badmeester

Badmeesters doen dag in dag uit een ongelooflijk belangrijke taak. Maar strandwachten houden ook van hun werk, omdat ze buiten werken, vaak samen zijn met vrienden, in een leuke omgeving.

Hoewel de eisen kunnen variëren, heeft het Rode Kruis normen voor badmeesters die de meeste gemeenten volgen. Deze normen omvatten eerste hulpvereiste, reanimatiecertificering, training door bloedpathogenen en elementaire waterredding.

Als je een goede zwemmer bent en een oog voor detail hebt, kan badmeester zijn zorgen voor een solide zomerinkomen.