De auto overschrijven op jouw naam!

Zodra jij een auto hebt gekocht zal het tevens ook op jouw naam gezet moeten worden. Dit dien je zelf te doen wanneer je het bij een particulier hebt gekocht. Mocht jij een voertuig hebben gekocht bij de garage, dan zorgen zij voor de overschrijving. Echter is het wel zo dat de kosten hetzelfde blijft, namelijk 10,75 per overschrijving. Jouw auto overschrijven Rotterdam zal dus moeten gebeuren wil je de openbare weg mee opgaan.

Maar hoe kan je dit het beste realiseren wanneer je een auto hebt gekocht bij een particulier? Je wilt immers graag jouw nieuwe voertuig overschrijven om het in jouw bezit te hebben. Hiervoor zijn er diverse plekken waarbij dit te regelen is. Zo kan je onder andere op de website van Kentekenloket.nl bekijken welke bedrijven jou hiermee kunnen helpen. Maar ook andere ondernemers helpen je hiermee graag. Denk hierbij aan een Bruna die het vaak kan uitvoeren voor je.

auto overschrijven rotterdam

Ook in Rotterdam is het zeer zeker mogelijk!

Woonachtig in het mooie Rotterdam en wil jij hier jouw nieuwe bolide overschrijven? Bij Autobedrijf Nor Export is dit mogelijk, maar ook Garagebedrijf AMSO B.V. biedt deze dienst aan. Wat dat betreft zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om de auto over te schrijven op jouw naam. Het belangrijkste is dat je bij een Kentekenloket altijd het voertuig kunt overschrijven en dat de autobedrijven die zij aanbieden ook nog eens aangesloten zijn bij het RDW!