Cortina transportfiets bestellen

Ben jij opzoek naar een Cortina transportfiets of wellicht een Cortina elektrische fiets? Cortina heeft verschillende soorten modellen tot zijn beschikking. Het is daarom handig om eerst deze verschillen en welke modellen er beschikbaar zijn goed in kaart te brengen. Zo is Cortina bijvoorbeeld het merk voor de modebewuste man en vrouw, waarmee je jezelf kan onderscheiden van de rest.

Geschiedenis

Begin jaren 2000 zag Cortina steeds dezelfde soort fietsen buiten. Waarbij er amper kleuren en iets unieks aanwezig was. Het was niet aantrekkelijk om op een fiets te rijden, het was niet mooi genoeg. Daar wilde Cortina verandering in brengen door een fiets uit te brengen die opvalt en past bij jouw persoonlijke stijl. Net als dat jijzelf opvalt met jouw auto of kleding. Voorheen was het bedrijf een soort schaap die nadeed wat andere bedrijven deden. Hier heb ik het dan over dezelfde eentonige fietsen die allemaal op elkaar leken. Na deze verandering kan je bijvoorbeeld de Cortina transportfiets nemen of de Cortina elektrische fiets. Vooral dat laatste is erg modern en modebewust. Het straalt kwaliteit en ziet er prachtig uit. Het is ook nog eens elektrisch dus dan hoef je niet heel veel energie in het fietsen zelf te stoppen! Door deze veranderingen is het bedrijf ook ontzettend gegroeid binnen de markt.

Modellen

De Cortina transportfiets is een van de bekendste in de serie, ze zijn enorm comfortabel en erg praktisch. Het beschikt over een voordrager en andere handige toevoegingen. Verder zit er een stuurstabilisator en dubbelpoot standaard op deze fiets. De Cortina elektrische fiets is een extra luxe en stijlvolle fiets die ook nog eens modern is. Je kan gemakkelijk deze fiets besturen zonder al te veel te trappen. Deze fietsen zijn ook voorzien van een voordrager en is voorzien van verschillende versnellingen. De Cortina omafiets is een andere optie die erg simpel is om op te rijden. Het is voorzien van mindere functies, maar daar staat een omafiets ook voor. Het heeft een combinatie van een luxe en klassieke design van vroeger. Het heeft dus een tijdloze uitstraling en komt hedendaags nog vaak voor. De typerende kenmerken zijn de jasbeschermer, dichte kettingkast en dubbele framebuis zijn typische kenmerken. Ben je toch van plan om een Cortina moeder fiets te kopen? Deze zijn ideaal als je jouw kind met een kinderzitje wil vervoeren. Deze fietsen kun je herkennen aan het feit dat de stuur breder en verder van het zadel af is. De reden hiervoor is dat er dan genoeg ruimte overblijft voor de kinderzitje. Bovendien heeft het een lagere instap dan een normale damesfiets en is de standaard voorzien van twee poten.

Conclusie

Als het goed is weet jij na het lezen van deze artikel welke fiets je moet kopen. Ga jij voor een Cortina transportfiets of een Cortina elektrische fiets?