Cars by Lex is een garage die ik kan aanbevelen!

Cars by Lex

Cars by LexOp aanraden van een vriend ben ik laatst bij Cars by Lex geweest. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar de Cooper S en hij vertelde me dat deze garage heel fijn en betrouwbaar is. Al snel bleek dat hij gelijk had want ik heb uiteindelijk bij deze garage mijn auto gekocht! Ik kan deze garage dan ook van harte aanbevelen wanneer je een mooie Mini wilt kopen. Ze hebben hier altijd een ruim aanbod van zowel klassieke als moderne Mini’s.

Verzekerd van een goede auto bij Cars by Lex

Wanneer je een tweedehands auto koopt, wil je toch enige zekerheid hebben dat je een auto koopt die lang meegaat. Bij Cars by Lex kun je hier absoluut van uitgaan want zij hebben alleen de beste auto’s met een zo laag mogelijke kilometerstand in hun aanbod. Hier worden de Mini’s dan ook uitvoerig op gecontroleerd zodat er echt kwaliteit wordt geboden.

Ik heb mijn Mini met een gerust hart gekocht bij deze garage. In het verleden heb ik wel eens gehad dat ik opeens meer moest betalen voor een reparatie of het rijklaar maken van de auto. Hier was gelukkig geen sprake van want dit zat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Cars by LexVerstand van zaken

Je merkt aan alles dat ze bij Cars by Lex verstand van zaken hebben. Ze hebben me op basis van mijn wensen goed geadviseerd en ik heb nu een auto waar ik heel blij mee ben. Ook hebben ze een eigen werkplaats waar je terecht kunt voor reparaties en onderhoud. Dankzij deze ervaring en kennis kun je altijd bij deze Mini specialist terecht. Stel dus gerust je vragen of maak je wensen kenbaar. De kans is groot dat ze je kunnen helpen, ook wanneer je een auto hebt om in te ruilen of bijvoorbeeld wanneer je een zoekopdracht wilt plaatsen.