Beste rijschool voor je Rijbewijs Tiel

Eindelijk ben ik afgestuurd van school. Na een lange 5 jaar gestudeerd te hebben op het HBO wil ik besluiten om te gaan werken. Maar voordat ik een baantje begin wil ik natuurlijk mijn rijbewijs halen. Met de bus kan ik niet meer gaan, omdat mijn studenten ov chipkaart niet meer geldig is op dat moment.

blauwe-auto

Opzoek naar een rijschool

Ik ben opzoek gegaan naar een rijschool op het internet en zocht als trefwoord Rijbewijs Tiel. Mijn vrienden adviseerde mij eerst om een baan te zoeken, want vele bedrijven vergoeden je reiskosten dus dan zou het eigenlijk auto-foldersniet uitmaken of je met de bus of trein zou gaan. Ik heb toch gekozen om een rijbewijs te halen omdat dit zeker van toepassing komt en kan ik ook gemakkelijker naar werk en weer terug.

Toevallig liep ik laatst in de stad en zag ik een ANWB winkel. Ik liep naar binnen en begon wat folders te lezen en zag toevallig dat ANWB ook een rijschool heeft. Wat mij opviel is dat het mij nog nooit eerder is opgevallen dat ANWB ook een rijschool heeft. Nadat ik de folder had gelezen schoot er iets in me op.

Contact

Waarom zou ik niet mijn lessen volgen bij ANWB rijschool Tiel? Ik heb een folder meegenomen naar huis en heb de volgende dag nog gebeld naar de klantenservice. Ze waren heel aardig en vriendelijk en vroegen mij voor een gratis proefles. De week daarop heb ik een afspraak gemaakt voor een proefles bij de ANWB rijschool Tiel.