BE rijbewijs snel gehaald!

aanhangwagenAls zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk zelf kan doen om kosten te drukken. Een van de dingen die geld kostte en ik zelf heel makkelijk kon oplossen was het halen van mijn BE rijbewijs. Om sommige goederen te vervoeren had ik een hele lange aanhanger nodig die je alleen mag gebruiken als je een BE rijbewijs hebt. Hiervoor moest ik steeds iemand inhuren die dit kon doen terwijl ik dit heel erg makkelijk zelf kon doen.

In een dagwesseldijk-logo

Het leek mij daarom een goed idee om mijn eigen BE rijbewijs te halen, omdat dit een eenmalige investering zou zijn die mij zelfstandiger maakte. Van een goede vriend van mij had ik begrepen dat rijopleider Wesseldijk verschillende rijopleidingen aanbood. Toen ik op de website had gekeken kwam ik er achter dat zij ook de BE rijopleiding aanboden.

Doordat ik allemaal goede verhalen had gehoord over Wesseldijk was ik gelijk enthousiast. Omdat ik gelijk wilde beginnen heb ik direct contact opgenomen. De instructeur vertelde mij dat het zelfs mogelijk was om het rijbewijs in een dag te halen, maar dan moest alles wel vlot gaan.

luchtfoto-wesseldijkTijdens mijn eerste les verliep alles bet vlot en voor mij zou het twee dagen gaan duren om mijn BE rijbewijs te halen. Het theorie examen had ik in een keer gehaald en daarna moest ik op voor mijn praktijkexamen.

Voor het praktijkexamen had ik nog eventjes gereden met de instructeur om te kijken of er dingen waren waar ik op moest letten. Daarna ben ik direct op gegaan voor mijn praktijkexamen en die heb ik in een keer gehaald!