Bandenservice Poeldijk voor bandencheck

Het hebben van een auto is niet niks, er komt veel bij kijken en je rijd niet op benzine, maar op je portemonnee. Gelukkig heb ik een mooie auto die het nog goed doet. Ik ga samen met mijn partner binnenkort op vakantie, voordat we gaan wil ik mijn banden wel laten checken. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt bij Bandenservice Poeldijk voor een dubbele check van mijn banden. Achteraf gezien ben ik blij dat ik snel voordat we gingen langs Bandenservice Poeldijk ben gegaan.

garage

Anders was de vakantie niet doorgegaan.

Op de afgesproken datum ben ik met mijn auto langs de garage Poeldijk gereden. Gelijk de auto op de steiger geplaatst en ze gingen meteen aan de slag met het onderzoeken van mijn banden. De luchtdruk, het profiel, alles werd gecheckt. Uit deze check kwam het volgende: Als we zonder de banden te laten checken op vakantie waren gegaan, waren we niet ver gekomen. Dus ik ben blij dat ik even de moeite heb genomen om langs garage Poeldijk te rijden, anders was de vakantie niet doorgegaan. Binnen een middagje was de check gedaan, ze zeiden me wat er nog moest gebeuren met de banden en wat zij zouden doen.

autogarage-hoogeveen

Service

Na de check werd er gelijk een nieuwe afspraak gemaakt om er nieuwe banden onder te leggen, dit kon de zelfde week al! Alles was nagekeken en de medewerkers schreven alles op zodat ik het op papier had. Geweldige service en een goed bedrijf, zeker een aanrader!