Auto aangeschaft bij Autobedrijf Breda

autoo3

Altijd ging ik heen en terug op de fiets naar mijn werk, want het was bij mij in de stad en het was te gek om met de auto naar mijn werk te rijden. Ook ben ik sportief aangelegd dus fietsen kon geen kwaad, maar toen. Het bedrijf waarvoor ik werkte liep goed, iets te goed leek wel, want na een tijdje moest het bedrijf verhuizen naar een groter pand. Dit pand hadden ze ergens ver weg gevonden dus dat dwong mij om met de auto te gaan. Mijn vrouw heeft de auto ook nodig dus er moest een tweede auto komen. Ik googelde een beetje en het viel me op dat Autobedrijf Breda overal stond aangegeven. Toen ik op de site klikte van Autobedrijf Breda kon ik mijn ogen niet geloven…

auto1

Prachtig aanbod

Ik zag de mooiste occasions voorbij komen, perfect voor mij. Ik ging gelijk langs, ik was echt heel blij dat dit soort bedrijven nog wel bestaan. Dit bood mij de gelegenheid om goedkoop een tweede auto te kopen. Ik kocht uiteindelijk een mooie auto die ook nog eens goedkoop was in onderhoud. Ik kon nu perfect naar mijn werk rijden zonder dat er veel te veel kosten aan verbonden zaten. Ik wil daarom het Autobedrijf Spinveld heel erg bedanken voor de goede service en de geweldige auto. Ze hebben me echt snel geholpen, dat moest ook wel want het werk ging gewoon door. Super tevreden over de gang van zaken bij dit bedrijf, zeker het woord “Aanraden” waard!

auto