Altijd de beste en voordeligste taxi in Utrecht?

Uber bellen

Bij taxi Utrecht weet je zeker dat je de voordeligste taxi hebt, het bedrijf houdt namelijk de concurrent in de gaten met de prijzen en speelt hierop in. Geen lange ritten om de prijs op te schroeven, de chauffeurs hebben maar een opdracht en dat is de snelste route rijden. Maar ook de service is van uitstekende kwaliteit, van het reserveren tot het uitstappen op de plaats van bestemming. Ouderwetse kwaliteit zoals het hoort, ervaren chauffeurs die precies weten wat het inhoudt om chauffeur op een taxi te zijn. De chauffeurs zijn bekend in Utrecht, zo weet je zeker dat je altijd de kortste route rijdt. 

Taxi Utrecht
T

Snel en veilig naar de luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie of voor zakenreis dan heb je al heel veel dingen aan je hoofd, je moet er niet aan denken dat je te laat op de luchthaven bent of je vlucht mist. Met taxi Utrecht weet je zeker dat je op tijd om de luchthaven bent, en een comfortabele rit hebt. Met een luxe wagen word je op comfortabele wijze naar bijvoorbeeld Schiphol gebracht, maar natuurlijk is een andere luchthaven ook mogelijk. Zeven dagen in de week 24 uur per dag staat er een taxi klaar om je naar het vliegveld te brengen. 

Weg

Ook voor andere soorten vervoer

Met taxi Utrecht kun je niet alleen gebruik maken van het reguliere taxivervoer, ook wanneer je een ander soort van vervoer nodig hebt ben je hier aan het goede adres. Je kunt dan denken aan speciaal vervoer naar school of een sportvereniging, maar ook als je een bruiloft hebt en met een groep veilig heen en weer gebracht wilt worden. Ziekenhuis vervoer of als je naar een kliniek moet, zo zijn er tal van diensten die het taxibedrijf biedt. Ook als door een beperking niet met het openbaar vervoer kunt reizen kan de taxi in Utrecht je van dienst zijn.