Aangepast vervoer: ruim, handig en betaalbaar

Rolstoel vervoer

Hoe handig is het om je als rolstoelgebruiker te kunnen laten vervoeren in een ruime auto? Je hebt gelukkig heel wat mogelijkheden. Tegenwoordig kun je oplossingen op maat laten uitvoeren zodat jij met alle gemak gebruik kunt maken van aangepast vervoer. Of je nu kiest voor een aangepaste auto, bus of taxi: je hebt tal van mogelijkheden. Ook wanneer je als rolstoelgebruiker zelf wilt rijden heb je opties. Waar kun je terecht voor een oplossing op maat voor jouw situatie? Maak kennis met Freedom Auto Aanpassingen.

Je hebt niet alleen de keuze uit heel veel verschillende soorten vervoer, maar ook uit diverse merken en types. Je kunt dus gemakkelijk ontdekken wat voor jou een geschikte optie is. Wil je meerdere mensen vervoeren of gaat het om een individueel? Je kunt het jezelf heel gemakkelijk maken. Met de hulp van Freedom Auto Aanpassingen kom je daar zelf achter.

Rolstoel bus

De oplossing voor iedere situatie

Wat dacht je van een aangepaste bus met een rolstoellift? Je kunt op deze manier gemakkelijk en snel een rolstoel in een bus plaatsen. Daarnaast is ook een bus met lekker veel ruimte verkrijgbaar. Er kunnen op deze manier meerdere rolstoelen worden geplaatst. Dankzij de verlaagde bodem kun je vanuit een rolstoel ook goed naar buiten kijken en zit je op gelijke hoogte met andere passagiers. Wil je een taxi met ruimte voor rolstoelen of wil je daarnaast ook stoelen voor de andere passagiers? Je hebt heel veel mogelijkheden en online ontdek je wat bij jou situatie past.

Bekijk alle mogelijkheden op www.freedomautoaanpassingen.nl/